Wil je ook opkomen voor anderen? Schrijf een Amnesty brief.

Deze jongeren hebben nú jouw hulp nodig

Overal ter wereld belanden jongeren in de gevangenis omdat ze opkomen voor de rechten van anderen. Of worden mishandeld of gediscrimineerd om wie ze zijn. Dit onrecht moet stoppen. Help mee en onderteken een brief.  Het werkt echt! Wereldwijd worden straks honderdduizenden brieven uitgeprint, ook die van jou. De stapels komen terecht bij de machthebbers. Met postzakken tegelijk. Probeer dat maar eens te negeren… !

Jouw steun kan levens veranderen en mensen vrij krijgen. Kom nu in actie!

In Nij Altoenae, Oude- en Nieuwebildtdijk schrijven een aantal jongeren en ouderen een brief om op te komen voor de rechten van mensen die het heel hard nodig hebben. Omdat ze gevangen zitten of mishandeld zijn of nog steeds onrecht wordt aangedaan.

Als je meedoet, dan krijg je iedere maand een voorbeeld brief van Amnesty die je kunt overschrijven. Ook mag jezelf een brief schrijven. Hoe meer briefschrijvers, hoe groter de kans dat het slachtoffer wordt vrijgelaten of niet meer wordt mishandeld. Help je mee? Een brief schrijven kost niet veel moeite, maar helpt mensen die onrecht wordt aangedaan.

Geef je op Jantje Boterhoek, Nieuwebildtdijk 404, 9079 PG Sint Jacobiparochie. email mjansmm@hotmail.com.

Kom in actie voor Amnesty, schrijf een brief.