Weromkomme bij dysels

Doorgaan, doorracen, alle ballen in de lucht houden, het o zo ‘druk –druk –druk’ hebben, slecht slapen, gehaast en gejaagd zijn, alles goed willen doen maar geen goed gevoel aan het resultaat overhouden?

Je lijf werkt niet mee en blokkeert op sommige fronten. Drukte en stress zijn factoren die negatief kunnen werken op je lichaam en welbevinden.

Wat je kunt verwachten

We beginnen met een warm voeten bad met hymalayazout en etherische olie. Deze olie kan ondersteunend zijn aan je hulpvraag en werkt diep door in je lichaam.

Onder het genot van een kopje koffie of thee ga ik met je in gesprek  met als doel te weten te komen waarom je bij me bent gekomen. Heb je klachten of kom je om te ontspannen. Daarna gaan we je voeten masseren en is er op de achtergrond muziek te horen die er samen met de massage voor gaat zorgen dat je in diepe ontspanning gaat komen. Waar ik blokkades tegenkom hoop ik deze te mogen verlichten / verhelpen en je zelfherstellend vermogen te activeren. Want jij bent uiteindelijk je eigen helper.

Na het masseren mag je nog een momentje weromkomme (terugkomen). Terug in het hier en nu, ontspannen en relaxed. Je krijgt nog wat te drinken en is er ruimte voor een afsluitend gesprekje.

Weromkomme

Jacolien de Vries
’t kort Morn 1
9072 AK Nij Altoenae
email: info@weromkomme.nl
mobiel: 06 36164550