Kleintje dorpsfeest 2022 beregezellig

Oranje Nationaal had voor zaterdag 18 juni 2022 een leuk programma samengesteld met een ochtendontbijt, bingo, gamen, zeskamp en kratjes stapelen. Als dan het weer ook nog helemaal meespeelt, dan kan het haast al niet meer stuk. Iedereen was blij dat er weer een dorpsfeest was en dat was te zien alle vrolijke dorpsgenoten die op het sportveld aanwezig waren.

In dorpshuis De Utwyk was het ’s morgens gezellig vol met kleine en grote inwoners, die met elkaar gingen ontbijten. Daarna ging het los met de bingo en lasergamen. Leuke prijzen waren er te verdienen met de bingo. De prijswinnaar gingen verheugd met hun prijzen naar huis. De lasergamers waren ondertussen bezig om hun kunsten te laten zien. De jeugd genoot en was fanatiek.

’s Middags ging het los met de zeskamp. Maar liefst 10 teams, bestaande uit jongere en oudere deelnemers, gingen de strijd aan met allerlei behendigheidsspelletjes. Aan de zijlijn genoot het publiek als een deelnemer een natte spons tegen zijn hoofd kregen of de aardappel die emmer gepoept moest worden er vlak naast viel.

Na de spannende zeskamp smaakte de barbecue zeer goed. Velen waagden zich intussen om zoveel mogelijk kratjes op elkaar te stapelen. Het werd spannender en spannender, maar uiteindelijk werd Bert van Slooten met 24 kratjes de winnaar van kratje stapelen.

DJ Quikfinger maakte er met zijn muziek een gezellige avond. De beentjes gingen van de vloer (grasmat) tot in de late uurtjes.

meer foto’s: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0kYM3gUuDhrFCKF1wkya1dGZyHzZqJ55Zx458b9GZiVRgJinexVnjaw6biGCrW4Ul&id=596208410850614&sfnsn=mo