Kleintje Dorpsfeest is op 20 juni 2020

Ieder jaar heeft Nij Altoenae e.o. dorpsfeest. Het ene jaar een 2-daags dorpsfeest en het andere jaar een Kleintje Dorpsfeest, wat één dag duurt.

Het Kleintje dorpsfeest is dit jaar op 20 juni. Hou de datum vrij in je agenda.

Het nieuwe bestuur van Oranje Nationaal gaat er weer een prachtige dag van maken. Na jaren van trouwe dienst en inzet voor Oranje Nationaal hebben Louis van der Meer en Jettie Nieuwhof afscheid genomen van het bestuur. Gelukkig zijn er ook weer enthousiaste nieuwe bestuursleden gevonden. Jeroen Drijfhout, Foppe Errit de Vries, en Nienke Nieuwhof. Samen met Wytze Koopmans en Aukje Drijfhout vormen zij het bestuur.

Op 20 juni is het feest in Nij Altoenae. Heb je ook leuke ideeen voor het Kleintje Dorpsfeest? Geef het door aan het bestuur.