Nieuws van Plaatselijk Belang Nij Altoenae e.o.

Update: project Pannakooi

De pannakooi zelf is in principe zo goed als rond, maar het blijft ‘haken’ op de ondergrond. Na het weghalen van het hekwerk van de oude tennisbaan en het schoonmaken van de ondergrond, blijkt toch dat deze niet geschikt is voor de pannakooi.

Er zijn al diverse meldingen geweest dat de veiligheid van de kinderen niet gegarandeerd worden door een loslatende bovenlaag. Dit is naar voren gekomen na een overleg tussen het plaatselijk belang en bestuur van dorpshuis De Utwyk.

Helaas is er geen budget meer om de oude laag te verwijderen en een nieuwe laag te leggen, dus daarom heeft het plaatselijk belang besloten om diverse fondsen/stichtingen aan te schrijven in hoop dat we alsnog het project kunnen realiseren.

Het onderzoek heeft uitgewezen dat kunstgras het geschikte ondergrond is voor de pannakooi, maar zonder geldschieters of sponsoren is dit onmogelijk.

Mocht u hierover vragen hebben of wilt u ons op weg helpen door middel van een donatie, neemt u dan contact op met onze secretaris van plaatselijk belang Nij Altoenae i.ten.hoorn@nhl.nl , bellen kan ook 06-30761412.