Sportieve strijd bij het Kooitje tipelen

Vrijdagavond 25 mei hebben zich veel sportievelingen uit Nij Altoenae en wijde omgeving zicht aangemeld voor het jaarlijkse kampioenschap Kooitjetipelen Nij Altoenae.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”7″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”20″]

Was het eerst nog wat lastig om raak te slaan, na enig oefenen ging het steeds beter. 

Ook het aanwezige publiek heeft genoten van de sportieve prestaties.