Prachtig concert van Brassband Aukstyn uit Litouwen

2018-05-03: Brassband Aukstijn heeft als voorproefje voor hun optreden op het Europese brassband kampioenschap in Utrecht onder leiding van Piet Visser een prachtig concert gegeven in Kerk tussen de Dijken in Nij Altoenae.

Ook de Blaasbende en Blaast de Bazuin hebben hun Litouwse muziekvrienden verrast met een prachtig optreden.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”6″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]