Op zondag 22 april 2018 leek het Oudebildtdijk anno 1918

In 1918 zijn de eerste kerkdiensten van Kerk tussen de Dijken in de schuur aan de Oudebildtdijk 331 gehouden. Later is de kerk aan de Schuringaweg gebouwd.

De kerkgangers waren allemaal gekleed in zwart en wit zoals het gebruikelijk was in 1918. Ruurd Walinga ging voor in de dienst zoals de bekende dominee,  wijlen ds. Zelle, in der tijd voorging in de diensten.

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”3″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]